Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IFED Celebration Belgium, Antwerpen

7. May 2016I11:00 - 15:00 CEST

International Family Equality Day
De International Family Equality Day (www.internationalfamilyequalityday.org (externe link)) is een ontmoetingsdag voor holebi- en transgendergezinnen. Over heel de wereld zet deze dag LGBT-gezinnen in de kijker. Kom op zaterdag 7 mei met heel je gezin meegenieten van deze ontmoetingsdag in Park Spoor Noord in Antwerpen. Maak kennis met andere holebi- en transgendergezinnen terwijl je kinderen zich uitleven op de Vlaamse Regenboog kermis. Wij zorgen alvast nog voor lekkere tussendoortjes.

Programma
11u Welkom
11u30 Schipper-mag-ik-over-varen met iedereen
12u Picknick
Wie wil kan mee op de groepsfoto
13u Vlaamse Regenboog Kermis met leuke spelen

Praktisch
Inschrijven is gratis.
Ter plekke kan je stempelkaarten kopen voor de Vlaamse Regenboogkermis. Bij een volle kaart heb je recht op een verrassing.
We verzamelen aan de shelter op Park Spoor Noord. Breng een lekkere picknick mee voor het hele gezin. Heb je vragen of nood aan meer informatie? Mail gerust naar info@hetrozehuis.be (link stuurt een e-mail).

Een organisatie van çavaria, Het Roze Huis (externe link), ‘t Kwadraat (externe link), Wij (externe link) en QT4M (externe link).

Details

Date:
7. May 2016
Time:
11:00 - 15:00 CEST
Event Categories:
,
Website:
http://cavaria.be/ifed2016

Organizer

çavaria
Email:
info@hetrozehuis.be
Our supporters:    

Copyright © 2023 International Family Equality Day. All rights reserved.

In 2022 IFED was celebrated in 237 Towns in 71 Countries. Greetings to all LGBTIQ* Families, related, friends, activists out there.

Log in with your credentials

Forgot your details?