Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zagreb, Croatia: 2015

2. May 2015I12:00 - 3. May 2015I18:00 CEST

Dugine obitelji (Rainbow families) invite you to join LGBTIQ families and future LGBTIQ parents on Saturday, the 2nd of May at 12am, at MaMa club (Preradovićeva 18). At the gathering, participants will have an opportunity to share their experience about family planning and family life, and to inform themselves about recent activities and future plans of Rainbow families (Dugine obitelji). Furthermore, the Civil Partnership Law and current situation will be discussed.

After the program in MaMa, we are going to have a picnic at a meadow next to Summer Cinema Tuškanac. If you can, please being something for the picnic (please add utensils if appropriate).

Please confirm you attendance on e-mail: branimir.lukic@gmail.com

Come and celebrate this day with other LGBT families and future LGBT parents! The entrance for all events is free. Please confirm you attendance on e-mail: info.dugineobitelji@gmail.com

Directions for the picnic: the meadow is just above the Summer Cinema Tuškanac. There is a parking lot in front of the cinema. A small pathway leads uphill to the meadow. There is a child playground next to the meadow.

More about Dugine obitelji (Rainbow families)

Međunarodni dan obiteljske jednakosti (IFED) slavi se  po četvrti put u mnogim državama tijekom prvog vikenda u svibnju. Po drugi put proslava će se održati i u Hrvatskoj i to subotu 2. svibnja 2015. u organizaciji Duginih obitelji.

Dugine obitelji pozivaju sve LGBTIQ osobe koje su roditelji ili bi to željeli postati, kao i sve LGBTIQ osobe koji bi se željeli informirati o izazovima i lijepim stranama planiranja obitelji na proslavu Međunarodnog dana jednakih obitelji.

Dođite u subotu 2. svibnja u 12h na druženje s LGBTIQ obiteljima i budućim LGBTIQ roditeljima u prostorijama multimedijalnog instituta MaMa (Preradovićeva 18). Na druženju ćete moći čuti o iskustvima u planiranju LGBTIQ obitelji i u obiteljskom životu. Razgovarat će se također o zakonu o životnom partnerstvu i o trenutnoj situaciji te ćete se moći informirati o recentnim aktivnostima i daljnjim planovima organizacije Dugine obitelji.

Proslava će odmah nastaviti piknikom na Tuškancu, na livadi između Dubravkinog puta i Akademije likovnih umjetnosti (u slučaju lošeg vremena, druženje se nastavlja u MaMi). Ako možete, ponesite nešto na piknik/brunch.

Ulaz na sve događaje slobodan, no za potvrdu dolaska molimopošaljite e-mail na: info.dugineobitelji@gmail.com

Uputa za dolazak na piknik: livada se nalazi iznad Ljetnog kina Tuškanac, do kojeg se dolazi Dubravkinim putem. Pored kina je moguće parkirati automobil, a sama livada je dostupna pješice putem koji vodi u brdo od parkirališta. Pored livade je uređeno i dječje igralište.

Više o Duginim obiteljima: http://dugine-obitelji.forumcroatian.com/

Details

Start:
2. May 2015I12:00 CEST
End:
3. May 2015I18:00 CEST
Event Categories:
,

Organizer

Dugine obitelji
View Organizer Website

Venue

Zagreb
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map
Our supporters:    

Copyright © 2024 International Family Equality Day. All rights reserved.

In 2023 IFED was celebrated in 258 Towns in 78 Countries. Greetings to all LGBTIQ* Families, related, friends, activists out there.

Log in with your credentials

Forgot your details?