Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fira The Internationell Family Equality Day (IFED) med oss!

30. April 2016I13:00 - 15:30 CEST

Äntligen ska vi ställa till med ett riktigt kalas!!
Lördagen den 30:e april skall vi för första gången i Sverige fira The Internationell family equality day! Detta är en dag som firas över hela världen för att synliggöra hbtq familjer och självklart skall vi också göra det! Vi fixar pynt, ballonger, ansiktsmålning, banderolltillverkning och allmänt kalas. Vi kommer också via Skype att fira denna dag med andra organisationer runt om i världen.

Så nu säger vi bara kom och fira med oss!

Vill du engagera dig i verksamheten? Har du idéer på vad vi skulle kunna göra på kalaset, eller vid kommande tillfällen? Kanske vill du komma lite tidigare och hjälpa oss att piffa och plocka fram? Det är självklart att du skall göra det! Mejla oss här på facebook eller på hbtqfamiljer@stockholm.rfsl.se så hörs vi!

TID: Lördagen den 30:e april 13.00-15.30.

PLATS: RFSL Huset på Sveavägen 59 1 trappa. Ring på porttelefonen så öppnar vi. Det finns hissar och vi kommer ha ett rum för barnvagnar inomhus. Närmaste tunnelbanestation är Rådmansgatan. Du behöver inte anmäla dig för att komma på dessa träffar, det är bara att komma förbi.

Vi vill att alla ska vara välkomna till oss och därför ber vi alla som vistas i våra lokaler att undvika starka dofter och nötter. Vi har medarbetare som är allvarligt allergiska.

Varmt välkomna!

Details

Date:
30. April 2016
Time:
13:00 - 15:30 CEST
Event Categories:
,

Venue

Unnamed Venue
Sveavägen 59
Stoclholm, Sweden
View Venue Website
Our supporters:    

Copyright © 2024 International Family Equality Day. All rights reserved.

In 2023 IFED was celebrated in 258 Towns in 78 Countries. Greetings to all LGBTIQ* Families, related, friends, activists out there.

Log in with your credentials

Forgot your details?